Kush jemi ne?

Përshkrim mbi kompaninë


0
+
Klient të kënaqur
0
Vite në treg
0
Kanale HD
0
% të sukses'shëm

Fuksioni i Stafit

Sukesesin e ZanaTV e gëzojnë një ekip punues prej 73 punonjës të cilët janë çdo herë të gatshëm për qdo kërkese të klientit. Si funksionon stafi i ZanaTV do e gjeni në anën e djathtë

Teknikë të kanaleve.
13%
Teknik të klientëve
25%
Agjent të shitjes
35%
Dizajnerë dhe Programerë
27%