Mënyra më e shpejtë për tu lidhur me ne është një Smart’TV Pa Satelit, pa dekoder, pa antenë, pra ju duhet vetëm një Smart’TV.

në Facebook.

ZanaTV
  • ka 250 Kanale Shqip
  • mbi 80 Kanale Sporti
  • Gati të gjitha HD
dhe mbi 1200 Kanale Televizive.

Instalojeni Aplikacionin
Na kontaktoni për aktivizimin
Restartojeni Televizionin tuaj
Shikim të këndshëm

Përse të abonoheni me Zana TV

Kanalet tona

Kemi mbi 12 Kanale tonat  HD

Klient të kënaqur

Më shumë se 98% e klientëve tanë janë të kënaqur me ne.

Shërbimi ndaj klientit

Shërbimi 24/7 për të gjithë klientët tanë.

Menyra të lehta të pagesës.

Mbi 10 Mënyra të pagesës.

Cilësia e kanaleve shumë e lartë.

Deri më tani kemi mbi 80% të kanaleve në formatin HD dhe Full HD.

Qmime të arsyeshme

E vërtetë, qmimet mundohemi që ti kemi sa më të arsyeshme për klientët tanë.

Nxitoni dhe Mos humbisni
  • Ofertat
  • Pakot Premium
që ju ofron vetëm Zana TV

Numrojmë mbi 20.000 klient në mbi 30 shtete të botës, Bashkohu edhe ti me familjen më të madhe, ZANA TV.